Venderion is dé WBSO specialist voor software ontwikkeling

Venderion is de WBSO subsidiespecialist en -partner voor softwareontwikkelende bedrijven (uit Nederland) die WBSO subsidie willen aanvragen. Omdat wij kennis in huis hebben van softwareontwikkeling, kunnen onze specialisten uw projecten technisch inhoudelijk goed doorgronden. Hierdoor zijn wij in staat om tot de kern van uw technische uitdagingen te komen en de vertaalslag te maken naar een succesvolle WBSO aanvraag.

Steven Loyens

Stuur Steven een email of bel 040-2571498

Specialistische kennis over softwareontwikkeling voor optimaal WBSO rendement

Veel softwareontwikkelende bedrijven hebben continu te maken met technische uitdagingen en ontwikkelrisico´s. Bijvoorbeeld op het vlak van security, performance of connectivity. Wordt er in uw organisatie intensief geprogrammeerd door meerdere developers? Dan is de kans groot dat er in uw organisatie innovatie plaatsvindt. Venderion is gespecialiseerd in het herkennen van innovatieve softwareontwikkelingen en deze te vertalen naar een succesvolle WBSO aanvraag.

Venderion ontzorgt de drukke ondernemer

Venderion neemt het complete WBSO aanvraagtraject uit handen. Wij bewaken deadlines, bieden administratieve ondersteuning en begeleiden eventuele controles of bezwaarprocedures. Kortom, wij ontzorgen u als ondernemer en zien er strikt op toe dat u geen kansen of deadlines mist.

USP’s Venderion

  • Volledige focus op (embedded) softwareontwikkeling.
  • WBSO specialisten met software- en programmeerkennis/-ervaring.
  • Jarenlange ervaring met de WBSO voor meer dan 500 ICT-bedrijven.
  • Partner en assistent voor het gehele WBSO traject. Van het schrijven van de WBSO aanvraag tot en met de begeleiding van een eventuele controle.
  • Werkwijze op basis van No Cure No Pay en wij factureren alleen op het daadwerkelijk genoten WBSO voordeel van onze klant. Hiermee zijn onze belangen altijd gelijk aan die van onze klant.

Wij zijn Venderion

Maak kennis met onze professionals. Bekijk onze teampagina of bel 040-2571498 . Wij komen graag met u in contact.

Arthur Franse

Carlijn Vanlaer

John Adams