No Cure No Pay dienstverlening, weinig risico

Referentie Venderion WBSO Progression ITWij maken ERP-software en maatwerk eromheen, ondersteund door robotica. Hierbij kun je denken aan systemen voor relatiebeheer, offertes, orders, urenregistratie, planning, inkoop en verkoop, die gekoppeld zijn aan robots. Als er artikelen besteld zijn, wordt de orderpicking door robots gedaan.

De communicatie en samenwerking met Venderion zijn heel goed. Ze denken mee en nemen veel werk uit handen. Als je dat allemaal zelf zou moeten doen, zou je er veel tijd aan kwijt zijn. Venderion werkt op basis van No Cure No Pay, je loopt daardoor weinig risico.

Dankzij Venderion hebben we een grote stap kunnen maken in het ontwikkelen van bepaalde producten, wat onze concurrentiepositie verder versterkt heeft

 

 

De kracht van Venderion is enerzijds ontzorgen en anderzijds het vermogen om passende WBSO-projecten te vinden en hiervoor aanvragen te schrijven. Ik denk dat het belangrijk is om in de juiste periode, de juiste aanvragen te doen. Daar is Venderion heel erg goed in. Wat ik ook positief vind, is dat de specialisten van Venderion die ik heb ontmoet, veel kennis en ervaring hebben. Ze zijn breed opgeleid en weten waarover ze het hebben.

Dankzij Venderion hebben we een grote stap kunnen maken in het ontwikkelen van bepaalde producten, wat onze concurrentiepositie verder versterkt heeft.

Director & Owner, Progression IT B.V.