Technische kennis zorgt voor toegekende WBSO subsidie

CleVR B.V.

Wij zijn een ICT-softwarebedrijf en maken virtual reality cognitieve gedragstherapie software. Dat is dynamische interactieve virtual reality software in combinatie met virtual reality hardware. Wij ontwikkelen speciale software voor de geestelijke gezondheidszorg en de trainingsmarkt. Met onze dynamische interactieve virtual reality software behandelen we diverse complexe stoornissen, zoals psychoses, fobieën, autisme, depressies, paniekstoornissen en trauma’s. Hierbij zetten we virtual exposure therapy (waarin mensen virtueel blootgesteld worden aan hun angsten) en virtual reality cognitieve gedragstherapie (CGT-behandelmethode van de GGZ in combinatie met virtual reality) in.

 

Zorgeloos WBSO aanvragen met Venderion

Chief Architect & Co-founder, Studyportals B.V.

Wij zijn een internationaal studiekeuzeplatform. Via onze zoekmachine kunnen studenten wereldwijd bachelor- en masteropleidingen vinden, met elkaar vergelijken en vervolgens een keuze voor een opleiding maken. Aan de ene kant van het platform hebben we studenten die een opleiding zoeken en aan de andere kant hebben we universiteiten en hogescholen die hun opleidingen aanbieden. Wij leggen dan een match tussen deze twee partijen.

No Cure No Pay dienstverlening, weinig risico

Director & Owner, Progression IT Business Solutions B.V.

Wij maken ERP-software en maatwerk eromheen, ondersteund door robotica. Hierbij kun je denken aan systemen voor relatiebeheer, offertes, orders, urenregistratie, planning, inkoop en verkoop, die gekoppeld zijn aan robots. Als er artikelen besteld zijn, wordt de orderpicking door robots gedaan.