Technische kennis zorgt voor toegekende WBSO subsidie

CleVR B.V.

Wij zijn een ICT-softwarebedrijf en maken virtual reality cognitieve gedragstherapie software. Dat is dynamische interactieve virtual reality software in combinatie met virtual reality hardware. Wij ontwikkelen speciale software voor de geestelijke gezondheidszorg en de trainingsmarkt. Met onze dynamische interactieve virtual reality software behandelen we diverse complexe stoornissen, zoals psychoses, fobieën, autisme, depressies, paniekstoornissen en trauma’s. Hierbij zetten we virtual exposure therapy (waarin mensen virtueel blootgesteld worden aan hun angsten) en virtual reality cognitieve gedragstherapie (CGT-behandelmethode van de GGZ in combinatie met virtual reality) in.

 

Zorgeloos WBSO aanvragen met Venderion

Chief Architect & Co-founder, Studyportals B.V.

Wij zijn een internationaal studiekeuzeplatform. Via onze zoekmachine kunnen studenten wereldwijd bachelor- en masteropleidingen vinden, met elkaar vergelijken en vervolgens een keuze voor een opleiding maken. Aan de ene kant van het platform hebben we studenten die een opleiding zoeken en aan de andere kant hebben we universiteiten en hogescholen die hun opleidingen aanbieden. Wij leggen dan een match tussen deze twee partijen.

 

 

Venderion komt op onverwachte momenten met inzichten over onze technische uitdagingen

Director & Owner, Argu B.V.

Argu is een softwarebedrijf dat online discussietools bouwt. Hier zijn we in 2015 mee gestart om overheden te kunnen helpen en om burgers te betrekken binnen beleid. Venderion heeft ons in de afgelopen jaren geholpen met het aanvragen en afhandelen van de WBSO subsidie.