No Cure No Pay dienstverlening die echt ontzorgt

Argu is een softwarebedrijf dat online discussietools bouwt. Hier zijn we in 2015 mee gestart om overheden te kunnen helpen en om burgers te betrekken binnen gemaakt beleid. Venderion heeft ons in de afgelopen jaren geholpen met het aanvragen en afhandelen van de WBSO subsidie. De communicatie met Venderion loopt altijd lekker, en we krijgen tot dusver altijd de aanvragen gegund. Daarbij is het personeel technisch vaardig, waardoor ze op onverwachte momenten met heel heldere inzichten inhoudelijk mee kunnen denken over de technische uitdagingen. De gezamenlijke gesprekken zijn ook leerzaam voor ons, door de nieuwe inzichten die Venderion geeft.
Venderion heeft technische vaardig personeel in dienst, waardoor ze op onverwachte momenten met inzichten komen over de technische uitdaging die wij hebben.

 

Daarnaast zorgt Venderion ervoor dat wij als bedrijf worden ontzorgd en tussendoor niet na hoeven te denken over de WBSO. Dit doen ze door deadlines te borgen en tussentijds te peilen of er nieuwe projecten zijn. Ze nemen dus het hele proces uit handen. Wij als softwarebedrijf zijn namelijk liever bezig met het maken van software en niet met de bureaucratie die komt kijken bij het maken van een WBSO aanvraag.

Het stukje ontzorgen en de kennis over hoe je technische problemen op een zo goed mogelijke manier formuleert in een WBSO aanvraag, zijn voor ons dan ook de meerwaarde die Venderion brengt in onze samenwerking. Hier gaat het vooral om de vertaalslag die zij kunnen maken van een technisch probleem naar een goede WBSO aanvraag.

CEO, Argu B.V.