Zorgeloos Venderion inzetten voor WBSO-aanvragen voor uw R&D-klanten

Als accountant, salarisadministratiekantoor of subsidie-intermediair kent u de ins en outs van uw klant. Maakt uw klant, die actief is met software-ontwikkeling, al gebruik van de WBSO of ziet u dat er kansen blijven liggen omdat een WBSO aanvraag niet optimaal is beschreven?

Als WBSO specialist voor WBSO aanvragen (voor software-ontwikkelende organisaties) komen we graag eens in contact om kennis te maken. Uw klant kan geholpen zijn met een kwalitatief hoogwaardige WBSO aanvraag. Wellicht vormt dit een basis voor uw klant om in een later stadium te kijken naar de Innovatiebox.

Overweegt u om uw dienstverlening te verbreden of zoekt u verdieping? De WBSO consultants van Venderion zetten zich graag in om het optimale uit de WBSO te halen.

 

 

  Melvin van Dam

  Stuur Melvin een emailย of bel 040-2571498

  Samenwerkingsvormen

  Venderion hanteert verschillende samenwerkingsvormen. Staat u open voor een hechte samenwerking of zoekt u als vertrouwenspersoon voor uw klant een betrouwbare partij die gespecialiseerd is in WBSO aanvragen voor softwareprojecten? Wij staan open om in een persoonlijk gesprek af te tasten wat het beste zou passen.

  Wij werken voor onze klanten volledig op basis van No Cure No Pay waarbij we onze belangen gelijk leggen aan die van uw klant. Door deze manier van werken halen wij een optimaal rendement en zorgen we voor tevreden klanten. Bedrijven die zoveel mogelijk ontzorgd willen worden passen het beste bij onze manier van werken. Naast onze WBSO specialisten met een programmeerachtergrond verzorgen onze back-office medewerkers ervoor dat processen worden geborgd en deadlines bewaakt.

  Wilt u eens een kijken in onze keuken nemen of wilt u een kennismakingsgesprek bij u op kantoor. Neem eens contact op met Melvin.

  S&O afdrachtvermindering toepassen als administratiekantoor of accountant

  Op het moment dat een WBSO aanvraag is toegekend voor uw klant dient u de afdrachtsvermindering toe te passen op de maandelijks te betalen loonheffing. Mocht dit voor u de eerste keer zijn dan leggen we natuurlijk graag het werkingsprincipe uit. Mogelijk heeft u al veel ervaring omdat meerdere van uw klanten WBSO aanvragen.

  Venderion heeft met name de meeste toegevoegde waarde en de beste match daar waar er binnen de organisatie software wordt ontwikkeld. Heeft u klanten binnen de IT-sector die actief programmeren? Verbreed uw netwerk en dienstverlening richting uw klant en maak eens kennis met de dienstverlening van Venderion.

   

  Wij staan voor u klaar

  Maak kennis met onze professionals. Bekijk ons team of bel 040-2571498. Wij komen graag met u in contact.

  Jochum Groenendal

  Freek Wernas

  Steven Loyens