Technische kennis zorgt voor toegekende
WBSO subsidie

WBSO referentie - CleVR

Wij zijn een ICT-softwarebedrijf en maken virtual reality cognitieve gedragstherapie software. Dat is dynamische interactieve virtual reality software in combinatie met virtual reality hardware. Wij ontwikkelen speciale software voor de geestelijke gezondheidszorg en de trainingsmarkt.

Met onze dynamische interactieve virtual reality software behandelen we diverse complexe stoornissen, zoals psychoses, fobieën, autisme, depressies, paniekstoornissen en trauma’s. Hierbij zetten we virtual exposure therapy (waarin mensen virtueel blootgesteld worden aan hun angsten) en virtual reality cognitieve gedragstherapie (CGT-behandelmethode van de GGZ in combinatie met virtual reality) in.

Venderion houdt het WBSO-proces nauwlettend in de gaten, wat mij als drukke ondernemer rust geeft

 

De communicatie met Venderion is fijn. De kwaliteit en het niveau van de WBSO-dienstverlening liggen hoog. We kunnen onze uitdagingen op het vlak van software engineering aan Venderion voorleggen. Zij hebben de software-expertise in huis om deze te kunnen vertalen in goede WBSO-aanvragen. Venderion neemt alle zorg rondom de WBSO uit handen. Ze houden de projecten scherp in de gaten, de tijdsplanning, de deadlines, nemen initiatief om contact met mij op te nemen en plannen afspraken in met het team om samen tot een goede aanvraag te komen. Dat is erg prettig.

Ook hebben ze veel geduld met drukke ondernemers die niet altijd goed bereikbaar zijn en soms laat op mailtjes, vragen, etc. reageren. Ze houden het proces nauwlettend in de gaten en zitten er ‘bovenop’. Ik heb dat nodig als ondernemer, het stelt me gerust. Ik kan me hierdoor volledig focussen op de dagelijkse bedrijfsvoering.

Dankzij de WBSO-expertise van Venderion haalden we mooie subsidies binnen. Het geld dat we hiermee bespaarden, hebben we geïnvesteerd in nieuwe R&D-projecten. Technische uitdagingen op hardware- en softwarevlak konden we zo aanpakken. Concreet resulteerde dit in nieuwe virtual reality behandelmethoden voor de geestelijke gezondheidszorg. Deze softwareontwikkelingen gaan verder. Patiënten en behandelaars vragen om steeds nieuwe behandelmethoden. Deze behoeften proberen we nader te onderzoeken en ontwikkelen in nieuwe R&D-projecten.’

CleVR B.V.