Haalt uw bedrijf maximaal rendement uit uw WBSO aanvraag?

Heeft u een WBSO vragenbrief of zelfs een afwijzing ontvangen van uw ingediende WBSO aanvraag? Wij bieden u graag een vrijblijvende second opinion aan.

WBSO vragenbrief

Het is van belang dat in uw WBSO aanvraag de (programmeer)technische knelpunten en oplossingsrichtingen helder omschreven worden. Wanneer deze omschrijving onvolledig en/of onduidelijk is, is de kans groot dat u een WBSO vragenbrief van de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) ontvangt.

WBSO afwijzing

Als de RVO na het beantwoorden van een vragenbrief de innovatie in uw ontwikkelwerkzaamheden nog steeds niet aannemelijk vindt, kan de WBSO aanvraag afgewezen worden. Als ondernemer wilt u natuurlijk weten op welke grond uw WBSO aanvraag is afgewezen en of er toch niet meer uit te halen is. Is de afwijzing bijvoorbeeld te wijten aan de aard van uw programmeeractiviteiten? Of ligt de oorzaak in de wijze waarop uw project is geformuleerd?

Jochum Groenendal

Stuur Jochum een email of bel 040-2571498

Schakel รฉรฉn van onze WBSO consultants in

Hulp nodig bij de beantwoording van een vragenbrief of ondersteuning bij een bezwaarprocedure? Wij helpen u graag verder.

Venderion is de WBSO specialist voor software ontwikkeling

Venderion is de WBSO subsidiespecialist en -partner voor softwareontwikkelende bedrijven (uit Nederland) die WBSO subsidie willen aanvragen. Omdat wij kennis in huis hebben van softwareontwikkeling, kunnen onze specialisten uw projecten technisch inhoudelijk goed doorgronden. Hierdoor zijn wij in staat om tot de kern van uw technische uitdagingen te komen en de vertaalslag te maken naar een succesvolle WBSO aanvraag. Meer over de dienstverlening van Venderion.