Zorgeloos WBSO aanvragen met Venderion

Referentie Venderion WBSO Studyportals B.V.

‘Wij zijn een internationaal studiekeuzeplatform. Via onze zoekmachine kunnen studenten wereldwijd bachelor- en masteropleidingen vinden, met elkaar vergelijken en vervolgens een keuze voor een opleiding maken.

Aan de ene kant van het platform hebben we studenten die een opleiding zoeken en aan de andere kant hebben we universiteiten en hogescholen die hun opleidingen aanbieden. Wij leggen dan een match tussen deze twee partijen.

De communicatie en samenwerking met Venderion zijn erg prettig. Vanaf het eerste begin, zo’n elf jaar geleden, doen wij al zaken met Venderion.

De specialisten van Venderion zijn in staat om naar de kern te gaan en van daaruit de vertaalslag naar de WBSO te maken

 

Wat Venderion altijd voor ons heeft gedaan, is het wegnemen van alle zorgen rondom de WBSO. Zij houden de planning en deadlines voor ons in de gaten. Wij hoeven enkel aan te leveren waarmee we bezig zijn. Venderion zorgt vervolgens voor de terugkoppeling en verwerking van gegevens. Ik heb een hoop dingen aan mijn hoofd. Het is dan fijn dat ik op het juiste moment door Venderion geattendeerd wordt om de benodigde acties uit te voeren.

De meerwaarde van Venderion is voor mij dat zij exact weten hoe de WBSO in elkaar zit en nageleefd moet worden. Ik heb ook een software-achtergrond, toch is het voor mij niet altijd duidelijk waarom het ene project nu wel en het andere niet in aanmerking komt voor de WBSO. Hier is specialistische kennis voor nodig.

Wij zijn met veel verschillende dingen bezig. Ik leg dan aan Venderion uit waarmee we op dat moment bezig zijn en wat op onze ontwikkelagenda staat. Venderion filtert hier vervolgens de ontwikkelingen uit die kansrijk zijn en het beste passen binnen de WBSO-kaders. De specialisten van Venderion zijn in staat om naar de kern te gaan en van daaruit de vertaalslag naar de WBSO te maken.
We hebben de afgelopen jaren steeds meer WBSO kunnen afdragen, mede dankzij Venderion, omdat ze ons geholpen hebben met het juiste inkaderen van onze projecten. De lessen en ervaringen die wij van Venderion hebben gekregen, nemen we mee in onze eigen planning en de wijze waarop we onze projecten opzetten. De wisselwerking en meerwaarde worden hierdoor steeds sterker.’

Chief Architect & Co-founder Studyportals B.V.