Venderion is opgericht vanuit een gezamenlijke drive

Venderion is in 2009 opgericht door zes partners met niet veel meer dan een kleine businessunit op Strijp S (voormalig Philipsterrein in Eindhoven) en รฉรฉn doel: de beste worden op het gebied van WBSO subsidieaanvragen voor software ontwikkelende organisaties in Nederland.

Solide en betrouwbare WBSO partner voor ruim vijfhonderd klanten

In de daaropvolgende jaren is Venderion uitgegroeid tot een solide en betrouwbare subsidiepartner voor ruim vijfhonderd innovatieve software ontwikkelende bedrijven. De kleine businessunit is ingewisseld voor een groter kantoor, maar Venderion is nog steeds gevestigd in het vertrouwde Glasgebouw op Strijp S. Hier werken we iedere dag met een hecht team van circa twintig ervaren professionals.

Kennis van softwareontwikkeling zit diepgeworteld in onze organisatie

Onze bedrijfscultuur is informeel, transparant en gezond competitief. De communicatielijnen zijn kort, waardoor we flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Maar wat ons bedrijf wellicht het meest kenmerkt is de kennis van softwareontwikkeling die diepgeworteld zit in onze organisatie. Dit zorgt ervoor dat wij onze klanten optimaal kunnen begeleiden en ondersteunen in het aanvragen van de WBSO subsidie.

Benieuwd wie er bij uw organisatie op bezoek komt of met wie u zojuist telefonisch contact hebt gehad? Ontmoet het team.

 

WBSO specialist met kennis van softwareontwikkeling

Onze technische consultants, die uw WBSO aanvraag schrijven, hebben zelf altijd zelf ‘in de code’ gezeten. Zij begrijpen als geen ander tegen welke technische uitdagingen u als klant aanloopt. Door hun jarenlange programmeerervaring doorzien onze specialisten uw software en zijn in staat om innovatieve softwareontwikkelingen binnen uw bedrijf te signaleren.

Juiste vertaalslag naar de WBSO

De combinatie van deze uitgebreide programmeerkennis en de ruime ervaring in WBSO aanvraagtrajecten, maakt dat wij de juiste vertaalslag naar de WBSO subsidie kunnen maken. Met als resultaat dat we optimaal rendement uit uw ontwikkelwerkzaamheden halen en de slagingskans van uw WBSO aanvraag verhogen.

Venderion neemt het complete WBSO aanvraagtraject uit handen

Wij bewaken deadlines, bieden administratieve ondersteuning en begeleiden eventuele controles of bezwaarprocedures Kortom, wij ontzorgen u als ondernemer volledig en zien er strikt op toe dat u geen kansen of deadlines mist. Lees meer over de WBSO dienstverlening van Venderion.

Kennismaken met Venderion?

Vinden er binnen uw organisatie programmeeractiviteiten plaats en u bent benieuwd of er voor u WBSO kansen liggen? Neem contact op en wij komen graag vrijblijvend met u kennismaken.

    Wij zijn Venderion

    Maak kennis met onze professionals. Bekijk onze teampagina of bel 040-2571498ย ย . Wij komen graag met u in contact.

    Mandy Adriaansen

    Anouar Rhiyat

    Cahelle Vleeshouwers