De Nederlandse overheid stimuleert innovatie en ontwikkeling. Binnen IT bedrijven zijn er continue uitdagingen op verschillende gebieden. Denk aan security vraagstukken, nieuwe functionaliteiten, complexe koppelingen, of bijvoorbeeld gebruik van nieuwe technologieën zoals artificial intelligence, blockchain, machine learning, big data, VR, IoT en robotics. De WBSO-regeling stimuleert bedrijven deze uitdagingen aan te gaan.

 

Vraagt u al WBSO-ICT aan?

WBSO voor software development

Bent u één van de circa 5.500 IT-bedrijven die succesvol WBSO-ICT subsidie aanvraagt? Dan weet u wat erbij een WBSO aanvraagtraject komt kijken. Het definiëren en op papier zetten van technische knelpunten, maar ook het bepalen welke uren wel en niet in aanmerking komen bepalen de mate van succes.

Ook bij succesvolle aanvragen bestaan er vaak nog vragen. Wordt het maximale uit de aanvraag gehaald? Is de project- en urenadministratie op orde? En bent u goed voorbereid op een eventuele controle?
Als WBSO specialist voor softwarebedrijven worden wij geregeld ingeschakeld voor advies en second opinions.

WBSO-ICT aanvragen voor uw softwareprojecten

U als ICT-bedrijf houdt zich bezig met software development en werkt daarbij in programmeertalen zoals Python, C, Java, C#, PHP of .Net. Het gaat om ontwikkeling van nieuwe software of een upgrade of aanpassing van bestaande software. In opdracht van klanten, of voor eigen rekening omdat u kansen ziet in de markt.
Benieuwd of u in aanmerking komt voor de WBSO-ICT regeling? In onze whitepaper gaan we in op de voorwaarden en geven we enkele voorbeelden van softwareprojecten.

Venderion: WBSO-specialist voor ICT

Venderion neemt het complete WBSO aanvraagtraject uit handen. Onze specialisten, die zelf geprogrammeerd hebben, schrijven de volledige WBSO aanvraag op basis van een technisch interview bij u op kantoor. Door onze uitgebreide programmeerkennis en jarenlange ervaring met WBSO aanvraagtrajecten, kunnen wij de juiste vertaalslag naar de WBSO maken. Met als resultaat dat we optimaal rendement uit uw ontwikkelwerkzaamheden halen en de slagingskans van uw aanvraag verhogen. Daarnaast bewaken we deadlines, bieden we administratieve ondersteuning en begeleiden we eventuele controles of bezwaarprocedures.

Kortom, wij ontzorgen u als ondernemer en zien er strikt op toe dat u geen kansen of deadlines mist.

WBSO subsidie aanvragen op basis van No Cure No Pay

Wij werken op basis van No Cure No Pay. Daarnaast is het onze ervaring dat een samenwerking het best tot zijn recht komt wanneer de belangen volledig parallel lopen. Wij berekenen dan ook geen honorarium over een toegekende WBSO aanvraag, maar over het daadwerkelijk genoten WBSO voordeel. Lees meer over Venderion en de USP’s.

Benieuwd of uw project in aanmerking komt voor WBSO subsidie? Of vragen over uw huidige WBSO aanvraag?

Onze technisch consultants staan u graag te woord. Stuur ons een bericht voor een persoonlijk adviesgesprek.

Wij zullen eerste telefonisch contact opnemen voor vrijblijvend advies en het beantwoorden van eventuele vragen. Mocht dit aanleiding zijn om verder in te gaan op uw situatie, dan plannen we een afspraak.