Daarom Venderion

Professioneel, meedenkend, betrouwbaar en blijvend betrokken.

Over Venderion

Direct WBSO aanvragen

We ondersteunen u graag.

 

Direct WBSO aanvragen
Bel 040-2571498

eMededelen gerealiseerde S&O-ureneMededelen WBSO 2018 via het eLoket

S&O-uren en BSN's mededelen aan Rijksdienst voor ondernemend Nederland in 2019 over 2018

Heeft uw organisatie in 2018 één of meerdere WBSO-aanvragen ingediend? Zo ja, dan is een mededeling van het aantal gerealiseerde S&O-uren verplicht.

U dient (indien uw intermediair dit niet doet) de realisatie te melden via het eLoket. Mededelingen voor het jaar 2018 kunnen begin 2019 gedaan worden. 

De realisatiemelding is te allen tijde verplicht. Zijn er geen S&O-uren gerealiseerd dan dient u in te loggen en het aantal 0 in te geven. Zijn er in een aanvraagperiode meer uren gerealiseerd dan begroot dan dient u het daadwerkelijk aantal S&O-uren, wat uit uw urenadministratie komt, mee te delen.

Naast het mededelen van het aantal gerealiseerde S&O-uren heeft u de mogelijkheid om de BSN's door te geven van de medewerkers welke tijd hebben geregistreerd op de WBSO-projecten. Is de planning om ook in 2020 gebruik te maken van de WBSO dan is het raadzaam om direct de BSN's mee te delen.

Bent u klant van Venderion dan hoeft u bovenstaande niet in de gaten te houden. Venderion draagt er zorg voor dat, indien noodzakelijk, de mededeling voor u wordt opgepakt. Van belang is wel dat u tijdig de gerealiseerde uren én de activeringscode aan Venderion doorgeeft via de Venderion portal WBSO.

Inlogmogelijkheden eMededelen WBSO 2018

  • Venderion:

Venderion portal WBSO


 

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland:

1. Inloggen met eHerkenning

2. Inloggen met Agentschap NL-ID

3. Inloggen met DigiD (voor burgers)

Venderion als WBSO-partner

Wordt het eMededelen als een administratieve last ervaren? Wij nemen ook dit proces graag voor u uit handen. Bent u klant dan zullen wij zodra het wachtwoord in ons bezit is het verdere proces uit handen nemen

Venderion neemt zoveel mogelijk administratieve lasten uit handen. Van het zelf schrijven van een WBSO-aanvraag, het eMededelen tot aan het voorbereiden en aanwezig zijn bij controles welke RVO steekproefgewijs uitvoert. Wij gedragen ons als partner en assistent in het gehele WBSO-proces.

Meer informatie over dit onderwerp?

Wij helpen u graag verder!
Bel 040-2571498 of mail naar contact[at]venderion.nl