Daarom Venderion

Professioneel, meedenkend, betrouwbaar en blijvend betrokken.

Over Venderion

Direct WBSO aanvragen

We ondersteunen u graag.

 

Direct WBSO aanvragen
Bel 040-2571498

Uw WBSO-aanvraag afgewezen?

U of uw partner heeft een WBSO-aanvraag ingediend en dit heeft geleid tot een (gedeeltelijke) afwijzing. Vraag die u heeft: Is de afwijzing terecht?

Terechte afwijzing? Of niet?

Indien u er niet in slaagt om aannemelijk te maken dat het gaat om technische vernieuwing voor u als organisatie dan kan dit liggen aan het feit dat het (voorgenomen) project zich gewoonweg niet kwalificeert voor de WBSO-regeling. Afwijzing WBSO aanvraag

Er bestaat een kans dat het ontbreken van kennis van uw branche of het gebrek aan ervaring m.b.t. WBSO- aanvragen er toe heeft geleid dat u een afwijzing heeft ontvangen.
Van groot belang is dat er met een technische bril wordt gekeken naar uw programmeer-activiteiten. Functioneel kunt u nog zo vernieuwend zijn voor uw branche of voor de wereld, maar daarmee komen uw ontwikkelingen niet per definitie in aanmerking.

Mocht het gebrek aan de juiste kennis en/of ervaring reden zijn van de afwijzing dan worden fiscale voordelen niet benut terwijl de activiteiten zich wel lenen om in aanmerking te komen.

Twijfels?

Heeft u twijfels of de WBSO-aanvraag een kwalitatief hoogwaardige aanvraag was? Neem contact op voor een second opinion.

Veel software ontwikkelende organisaties lopen continue tegen uitdagingen aan op technisch gebied. Denk aan onderwerpen als security, performance, connectivity, etc. Daar waar intensief geprogrammeerd wordt daar liggen veelal kansen voor de WBSO. Vraag is wel of het volume qua aantal S&O-uren groot genoeg is om WBSO aan te vragen.

Aangezien u er al best wat tijd en moeite kunnen wij ons voorstellen dat u er even genoeg van heeft. Desalniettemin kan het lonen om een WBSO-specialist op het gebied van software-ontwikkeling uw aanvraag te laten beoordelen.

Graag geven wij u vrijblijvend een second opinion. Neem contact op via mail of bel 040-2571498

Meer informatie over dit onderwerp?

Wij helpen u graag verder!
Bel 040-2571498 of mail naar contact[at]venderion.nl