Start een belcampagne

Vergroot uw verkoopcapaciteit. Leadgeneratie op niveau.

Lees meer

Proactief prospects benaderen

Benader prospects en achterhaal verkoopkansen
 

Neem contact met ons op.

Commerciële binnendienst - Leadgeneratie B2B

New business opportunities

Veel organisaties beraden zich op welke manier sales- en marketingactiviteiten moeten worden ingezet. Koude acquisitie wordt hierbij vaak verwaarloosd.

Het ‘koud’ acquireren en vanuit hier een relatie opbouwen is veelal een sluitpost op de tijdbesteding. Het is een vak apart, er worden andere vaardigheden gevraagd van de betreffende salespersoon. Dit is iets wat veel mensen/accountmanagers niet willen en/of kunnen. In de praktijk betekent dit dat er met te weinig focus zaken worden opgepakt waardoor de effectiviteit zeer laag is. Om uw ‘sales funnel’ op niveau te houden is een structurele benadering van uw doelgroep noodzakelijk.

Uw doelgroep in kaart

Met een proactieve benadering van uw doelgroep zorgt u voor een directe toegang tot de organisatie. Het 'weten' wie de juiste contactpersoon is, welke oplossing zij nu hebben, of zij in een overwegingsproces zitten om een oplossing aan te schaffen, etc, zorgt voor inzicht in uw marktsegment. Naast het achterhalen van informatie over de contactpersoon en de organisatie stel je jezelf in staat om de propositie/ het product/ de oplossing/ jouw bedrijf bekend te maken bij de prospect. 

Om succesvol een belcampagne te starten is een goede up to date prospectlijst van belang. 

Vergroot uw commerciële slagkracht

Onze dienstverlening is erop gericht om door middel van een proactieve benadering en opvolging van potentiële klanten verkoopkansen in kaart te brengen.

Naast het transparant maken van marktsegmenten (juiste contactpersoon, mailadressen, gebruikte systemen, concurrenten, etc.) ligt de focus om bij concrete verkoopkansen afspraken te maken. Wij bieden een structurele ondersteuning in de vorm van een commerciële binnendienst. Hierdoor wordt de capaciteit van uw verkooporganisatie aanzienlijk vergroot en vult de pipeline zich met concrete projecten.


Meer informatie: www.venderion-marketinsight.nl 


Neem contact op voor meer informatie


Meer informatie over dit onderwerp?

Wij helpen u graag verder!
Bel 040-2571498 of mail naar contact[at]venderion.nl