Daarom Venderion

Professioneel, meedenkend, betrouwbaar en blijvend betrokken.

Over Venderion

Direct WBSO aanvragen

We ondersteunen u graag.

 

Direct WBSO aanvragen
Bel 040-2571498

Referenties

Referentie Venderion WBSO & InnovatieboxWBSO subsidie | Innovatiebox & EyeTi

De EyeTi Groep bestaat uit zes organisaties die alle actief zijn in de IT-branche. Eén van deze organisaties is ACES Direct, een toonaangevende leverancier van hardware, software, randapparatuur en supplies. ACES Direct biedt bedrijven, non-profit organisaties en overheidsinstellingen hoogwaardige oplossingen, zowel producttechnisch als dienstverlenend.Bram Sauer, CTO binnen EyeTi, vertelt over de overstap naar Venderion en over de ervaringen op het gebied van de WBSO en de Innovatiebox.

Bram Sauer (CTO EyeTi) vertelt over de samenwerking met Venderion.

Referentie Venderion WBSOWBSO subsidie & RheiGroup

RheiGroup levert diensten die beginnen bij de bron van effectief HR, namelijk de processen, tot aan de implementatie van e-HRM maatwerkoplossingen of hun standaard producten zoals VMplus en SCIOTM.
Voor projecten binnen de Rheigroup waarbij technisch innovatieve programmatuur wordt ontwikkeld, wordt het WBSO-aanvraagtraject aan Venderion uitbesteed.

Referentie Venderion WBSOWBSO subsidie & AerData

AerData (gevestigd in Amsterdam/Schiphol) is een software- en dienstenleverancier voor bedrijven die vliegtuigen en straalmotoren leasen. Zij biedt haar klanten onder andere software voor het verwerken van de administratie die met de lease gepaard gaat: het Contract Managing System (CMS2).
Het aanvraagproces rondom de WBSO-subsidie wordt door Venderion uit handen genomen om zodoende maximaal gebruik te maken van de mogelijkheden van de WBSO-regeling.

Leadgeneratie ICT - PlanonMarket Intelligence & Planon

Als onderdeel van het accountmanagement heeft Planon Venderion gevraagd om cross- & upsell kansen bij bestaande klanten in kaart te brengen. Zodoende kon Planon over volledigere, gerichte en actuele informatie beschikken, zodat hun sales- en marketingresources effectiever ingezet konden worden.


Benieuwd naar meer ervaringen
?

Meer informatie over dit onderwerp?

Wij helpen u graag verder!
Bel 040-2571498 of mail naar contact[at]venderion.nl