null

Daarom Venderion

Professioneel, meedenkend, betrouwbaar en blijvend betrokken.

Over Venderion

Direct WBSO aanvragen

We ondersteunen u graag.

 

Direct WBSO aanvragen
Bel 040-2571498

Klant aan het woord ­­­­­

Referentie Venderion WBSO & Innovatiebox

EyeTi Groep & Venderion

De EyeTi Groep bestaat uit zes organisaties die alle actief zijn in de IT-branche. Eén van deze organisaties is ACES Direct, een toonaangevende leverancier van hardware, software, randapparatuur en supplies. ACES Direct biedt bedrijven, non-profit organisaties en overheidsinstellingen hoogwaardige oplossingen, zowel Venderion Referentie WBSO & Innovatieboxproducttechnisch als dienstverlenend.

Vanaf haar oprichting ontwikkelt ACES Direct al haar eigen programmatuur welke is gebaseerd op PHP/MySQL. De eigen programmatuur dekt de gehele bedrijfsvoering, dat wil zeggen alle interne processen en de front-end waar de e-commerce plaatsvindt.

Begin 2012 is er een strategische keuze gemaakt om de ontwikkelingsactiviteiten over te zetten naar de EyeTi Groep.

Overgestapt naar Venderion

Voor deze ontwikkelwerkzaamheden maakt EyeTi Groep al geruime tijd gebruik van de WBSO-subsidie. Ondanks dat zij via hun toenmalige partner al subsidie ontvingen, zijn ze toch overgestapt naar Venderion. Bram Sauer, CTO binnen EyeTi, legt uit: ‘Venderion biedt ten opzichte van andere partijen meerwaarde doordat ze het hele traject echt uit handen nemen en daarbij de aanvragen helemaal voor ons schrijven. Dit heeft tot een enorme kwaliteitsverbetering van onze aanvragen geleid met als gevolg dat het aantal succesvolle aanvragen is toegenomen. Daarbij bewaken en begeleiden ze het hele proces op basis van no cure no pay'.

Voorbeelden van projecten waarvoor al aanvragen zijn ingediend zijn het ontwikkelen van een eigen ontwikkelplatform en het ontsluiten van applicatiefuncties via mobiele devices.

mAtChES Direct

‘Enkele waarden die wij hoog in het vaandel hebben staan zijn persoonlijkheid, deskundigheid, gemak en een complete en snelle ondersteuning. Vanaf het eerste moment is dit ook teruggekomen in onze samenwerking met Venderion, zeker een aanrader dus!’

Ook overstappen naar Venderion?

Graag komen we langs voor een second opinion of een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


Meer informatie over dit onderwerp?

Wij helpen u graag verder!
Bel 040-2571498 of mail naar contact[at]venderion.nl