Daarom Venderion

Professioneel, meedenkend, betrouwbaar en blijvend betrokken.

Over Venderion

Direct WBSO aanvragen

We ondersteunen u graag.

 

Direct WBSO aanvragen
Bel 040-2571498

Over Venderion

Eind 2008 namen 6 personen de uitdaging aan om hun ervaring, kennis en kunde te bundelen in een nieuwe organisatie: Venderion.
Arthur Franse (tevens actief bij Studyportals), Harold Kuijten, John Adams, Melvin van Dam, Ruud Smolenaers en Steven Loyens hebben hun aandacht vanaf het begin gericht op het ondersteunen van innovatieve ICT-organisaties en het voor hen uit handen nemen van diverse processen. De missie van Venderion is dan ook:

Het ondersteunen van ICT-organisaties bij zoveel mogelijk processen die niet tot hun core-business behoren.

Hecht team

Inmiddels houdt een hecht en dynamisch team van ongeveer 25 professionals zich bezig om dit voor een groeiend aantal ICT-organisaties op te pakken. Vanuit ons kantoor in Eindhoven ondersteunen we ruim 500 organisaties verspreid over heel Nederland.Venderion - Strijp-S
De sfeer waarin dit gebeurt laat zich kenmerken door termen als ‘informeel’, ‘transparant’ en ‘gezond competitief’. Korte communicatielijnen zorgen hierbij voor de gewenste flexibiliteit en de mogelijkheid om indien nodig snel te schakelen.

Dienstverlening

Momenteel ondersteunt Venderion haar klanten al bij diverse subsidie- en fiscale regelingen: de WBSO in combinatie met de RDA en de Innovatiebox.

Naast deze financieringsvorm heeft Venderion een afdeling met salesprofessionals om verkoopprocessen van onze klanten te ondersteunen. Venderion neemt de rol aan van de binnendienst van de klant met als doel het in kaart brengen van marktsegmenten waarbij leadgeneratie een onderdeel is.


Hiernaast zijn wij actief om Europese programmeertalent naar Nederland te halen. Op basis van de door de klant gevraagde skills gaan wij in Europa gericht op zoek naar de juiste match. De kandidaten worden middels een assessment uitgebreid getest op zijn of haar vaardigheden.

Meer informatie over deze onderwerpen kunt u elders op deze site vinden.

Direct kennismaken kan natuurlijk ook

Bel mij

Graag lichten we het één en het ander telefonisch toe. We bellen u meteen op!

Meer informatie over dit onderwerp?

Wij helpen u graag verder!
Bel 040-2571498 of mail naar contact[at]venderion.nl