Daarom Venderion

Professioneel, meedenkend, betrouwbaar en blijvend betrokken.

Over Venderion

Direct WBSO aanvragen

We ondersteunen u graag.

 

Direct WBSO aanvragen
Bel 040-2571498

Afronden WBSO jaar

WBSO mededeling 2017

Tot eind maart hebben bedrijven, die een WBSO aanvraag in het jaar 2017 hebben ingediend, de tijd om de gerealiseerde S&O-uren  mee te delen.

Elk jaar hebben bedrijven tot 1 april de tijd om de gerealiseerde S&O-uren en eventuele R&D-kosten en -uitgaven aan RVO mee te delen. Op basis van deze opgave wordt het definitieve voordeel voor de desbetreffende organisatie vastgesteld. Daarnaast is RVO ook in staat om het totale bedrag te berekenen hoeveel innovatief Nederland als voordeel heeft kunnen genieten.

Op het moment dat een organisatie minder minder uren heeft gespendeerd of minder kosten/uitgaven had dan betekent dit dat het toekende bedrag naar beneden wordt bijgesteld. Hebben organisaties meer urne gerealiseerd of meer kosten gemaakt dan is het voordeel gelimiteerd tot aan het bedrag wat is toegekend.

Ook dit jaar kunnen in bepaalde situaties geschoven worden met de uren en/of kosten en uitgaven. Het correct schuiven tussen aanvraagperiodes resulteert in de optimale afstemming om maximaal te profiteren. 

Zaterdag 31 maart is de laatste dag dat u de mededeling tijdig kan doen. Voorkom een boete en zorg dat uw opgave tijdig gedaan wordt bij RVO.


< Go back

Meer informatie over dit onderwerp?

Wij helpen u graag verder!
Bel 040-2571498 of mail naar contact[at]venderion.nl