Daarom Venderion

Professioneel, meedenkend, betrouwbaar en blijvend betrokken.

Over Venderion

Direct WBSO aanvragen

We ondersteunen u graag.

 

Direct WBSO aanvragen
Bel 040-2571498

Innovatiebox 2019

Innovatiebox de; 1) de ~ fiscale regeling waarbij winsten die gekoppeld kunnen worden aan R&D-activiteiten tegen een lager vennootschapsbelastingtarief worden belast

De innovatiebox is door de overheid in het leven geroepen met als doel het innovatieve vermogen van ondernemingen te vergroten en het vestigingsklimaat in Nederland te versterken.Ontdekfabriek | Strijp S | Eindhoven

WBSO toegangskaartje innovatiebox

Venderion assisteert organisaties bij het aanvragen van de innovatiebox. Hierbij richten wij ons op een vaststellingsovereenkomst met de Belastingdienst, zodat er voor meerdere jaren duidelijkheid is.
Om voor de innovatiebox in aanmerking te komen, geldt een toegekende WBSO-aanvraag overigens als één van de mogelijke toegangskaartjes voor de innovatiebox, naast een octrooi of kwekersrecht.

Heeft u nog geen toegekende WBSO-aanvraag? Neem contact met ons.

Innovatiebox

Fiscaal voordeel innovatiebox

Over de winst die toegewezen kan worden aan innovatieve ontwikkelingen betaal je 7% VPB in plaats van het reguliere percentage. In overleg met de belastingdienst wordt gekeken naar de bedrijfssituatie, kostenstructuur, WBSO historie, etc om vast te stellen welk gedeelte onder de Innovatiebox mag vallen.

Om maximaal te profiteren is het van belang dat er winst wordt gemaakt en/of er een (aanzienlijke) winstverwachting is. 

Venderion - Innovatiebox

Onze dienstverlening is erop gericht om de opgebouwde kennis en ervaring op het gebied van de innovatiebox in te zetten om het innovatiebox voordeel voor uw organisatie te optimaliseren. Wij pakken het gehele traject tot en met de definitieve vaststellingsovereenkomst op, en nemen daarbij zoveel mogelijk rompslomp uit handen. Tijdens een vrijblijvend gesprek inventariseren wij of de innovatiebox regeling voor u aantrekkelijk is. Vooraf wordt door ons beoordeeld of het te behalen belastingvoordeel ruimschoots opweegt tegen de te leveren inspanningen.

Meer weten over de innovatiebox?

Referentie EyeTi maakt gebruik van de Innovatiebox & de WBSO. Lees meer... 

Bel mij

Graag lichten we het één en het ander telefonisch toe. We bellen u meteen op!

Meer informatie over dit onderwerp?

Wij helpen u graag verder!
Bel 040-2571498 of mail naar contact[at]venderion.nl