null

Wonen en werken in Nederland

Victor vertelt over zijn overstap naar NL.

Lees meer


Profielen/CV's ontvangen?

Ontvang geschikte CV's van 'hands on' programmeurs.

Schrijf je hier in

Europese programmeurs bij u op kantoor

Goede programmeurs zijn schaars in Nederland en het tekort aan ervaren, kwalitatief hoogwaardige programmeurs blijft oplopen. In de rest van de EU daarentegen zijn veel ervaren en goede developers beschikbaar.

Europese programmeurs/developers

Venderion & ons netwerk van Europese programmeurs

Ons netwerk, bestaande uit Europese programmeurs, groeit elke dag. Wij zijn het aanspreekpunt voor buitenlandse programmeurs die de stap richting Nederland willen gaan zetten.

Deze programmeurs zijn op zoek naar volwaardige baan op niveau. De diversiteit is groot; van pas afgestudeerden tot programmeurs met vele jaren ervaring. De stap om daadwerkelijk naar Nederland te komen wordt vergemakkelijkt indien er een baan in het vooruitzicht ligt.

Venderion bemiddelt tussen deze programmeurs en Nederlandse software ontwikkelende bedrijven. Ons team bestaat uit mensen met jarenlange ervaring op het gebied van software ontwikkeling. Wij bieden professionele begeleiding en bemiddeling aan deze programmeurs bij het maken van een carrière stap naar Nederland. We besteden veel aandacht aan de keuze naar een nieuwe werkomgeving.

Op basis van uw specifieke behoefte brengen wij u in contact met de Europese developers die in Nederland aan de slag willen en passen bij u als organisatie. We hebben een uitgebreid netwerk, een sterke focus en specifieke branchekennis.

Samengevat, Venderion;

  • Heeft een uitgebreid netwerk van Europese programmeurs
  • Helpt u in contact te brengen met een programmeur met de juiste kennis en ervaring
  • Arrangeert gesprekken tussen de buitenlandse programmeurs en (Nederlandse) software ontwikkelende organisaties.
  • Bereidt programmeurs voor op het verhuisproces.

|Victor heeft als programmeur de overstap gemaakt! Lees meer over de ervaringen van Victor|

Platform met Europese software developers

Om recruiters, HR managers en/of CTO's in staat te stellen om gericht in contact te komen met Europese software developers.

Naast het vinden van software developers welke op zoek zijn naar nieuwe job opportunity's betekent het platform een kanaal om geselecteerde groepen developers te bereiken met een boodschap. Company branding in de vorm van communicatie op het gebied van bijvoorbeeld event, programmeeropdrachten, games/puzzels, etc.

Bezoek ons platform, zoek, selecteer en leg contact met ons netwerk van software developers.

Platform: www.working-abroad.eu

Vragen?

Heeft u vragen? Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn dan informeren wij u graag. Stel hieronder uw vraag of bel: 040-2571498.


Meer informatie over dit onderwerp?

Wij helpen u graag verder!
Bel 040-2571498 of mail naar contact[at]venderion.nl