Daarom Venderion

Professioneel, meedenkend, betrouwbaar en blijvend betrokken.

Over Venderion

Direct WBSO aanvragen

We ondersteunen u graag.

 

Direct WBSO aanvragen
Bel 040-2571498

Routebeschrijving

Het kantoor van Venderion is gelegen op het voormalig Philipsterrein Strijp-S vlak bij het centrum van Eindhoven. Direct naast Strijp-S ligt NS Station Eindhoven Strijp-S. De HOV-baan (Phileasbus) loopt zelfs over Strijp-S met diverse haltes op Strijp-S. De Phileas rijdt van het Centraal Station in hartje stad, via Strijp-S, naar Eindhoven Airport.

Locatie Eindhoven

Het kantoor van Venderion vindt u in het Glasgebouw (SWA). Het adres is Torenallee 45 te Eindhoven. Tegenover het gebouw vindt u de parkeerplaats P2. Via de slagboom aan de zijkant kunt u het parkeerterrein oprijden. Eenmaal bij de voordeur toetst u 1 2 3 waarna de deur voor u wordt geopend. U vindt ons op de 6e verdieping.

Openbaar vervoer | Trein en Bus

NS station Eindhoven Strijp-S

Lopend bent u binnen 10 minuten bij ons op kantoor. Neem bij de uitgang van het station de trap over de weg. U houdt het Klokgebouw aan uw linkerhand en loopt eromheen (Philitelaan). Bij de parkeergarage rechts oversteken en onder het gebouw door (busbaan loopt parallel hieraan). Dan linksaf de busbaan over (Torenallee). Rechtdoor lopen en in het bruine gebouw aan uw rechterhand (SWA, Glasgebouw/Torenallee 45) bevindt ons kantoor zich op de 6e verdieping.


NS Eindhoven Centraal Station

U neemt de bus met één van de volgende busnummers: 18, 401 of 402. U kunt uitstappen op de halte Glaslaan (voor het Bosch-gebouw). Bij het uitstappen heeft u het Bosch-gebouw tegenover u. U houdt dit gebouw aan de linkerkant en loopt het Strijp-S terrein verder op. Op de hoogte van de schoorsteenpijp ziet u aan uw linkerzijde het Glasgebouw (SWA).
U kunt ook één halte verder uitstappen op de halte Kastanjelaan (centraal op het terrein). U loopt vlak voor de bushalte onder het gebouw door (busbaan loopt parallel hieraan). Dan linksaf de busbaan over (Torenallee). Rechtdoor lopen en in het bruine gebouw aan uw rechterhand (SWA, Glasgebouw/Torenallee 45) bevindt ons kantoor zich op de 6e verdieping.

Zin in een wandeling van 15 à 20 minuten?
U stapt uit op Eindhoven - Centraal. In het station gaat u naar de stadszijde-uitgang en houdt hierna rechts aan. Houd de Bijenkorf en Mediamarkt aan uw rechterhand en loop rechtdoor richting het (PSV) Philips Stadion. Houd het Philips Stadion aan uw linkerhand. Hierna ziet u het Strijp-S terrein recht voor u. Op het terrein gaat u rechtdoor. Op de hoogte van de schoorsteenpijp ziet u aan uw linkerzijde het Glasgebouw. onder het gebouw door (busbaan loopt parallel hieraan). Dan linksaf de busbaan over (Torenallee). Rechtdoor lopen en in het bruine gebouw aan uw rechterhand (SWA, Glasgebouw/Torenallee 45) Ons kantoor bevindt zich op de 6e verdieping.

Vervoer | Auto

De ingang van Strijp-S vindt u aan de Kastanjelaan. Maakt u gebruik van een navigatiesysteem, dan kunt u het beste Kastanjelaan 49 als bestemming invoeren.
Rij daarna de ingang van het terrein op en sla na het portiershokje rechtsaf. Na het parkeerterrein slaat u linksaf en rijdt onder de leidingenstraat. U passeert het SWA, Glasgebouw/Torenallee 45 nu aan uw rechterhand. U kunt parkeren op parkeerplaats P2 tegenover het Glasgebouw. Via de slagboom aan de zijkant kunt u het parkeerterrein oprijden.

Meer informatie over dit onderwerp?

Wij helpen u graag verder!
Bel 040-2571498 of mail naar contact[at]venderion.nl